SharePoint Lead

  • Brussel
  • Full time
  • Smals
< Back to search results

We zijn op zoek naar een projectleider voor het SharePoint-competentiecenter. In die functie vervul je de rol van projectleider en teamleader.

Als projectleider leid je diverse implementatieprojecten gebaseerd op SharePoint (SharePoint Server of SharePoint Online) van A tot Z: van presales tot de uitwerking van een concept, bouw van de eigenlijke toepassing, beheer van de verandering, inproductiestelling.

Je stelt de planning op en bewaakt de deadlines. Je faciliteert en verzekert de communicatie tussen alle partijen die bij het project betrokken zijn. Je volgt het budget nauw op en controleert de kwaliteit van je project.

Ten slotte rapporteer je op regelmatige en gestructureerde wijze over je projecten aan de klant en het management. Je zorgt ervoor dat je problemen snel meldt en let op het resultaat.

Als teamleader coördineer en motiveer je je team van zowel interne medewerkers als consultants. Je beheert de capaciteitsplanning van het team en zorgt voor de juiste toewijzing van de resources. Je draagt bij tot de aanwerving van de juiste resources. Je staat garant voor de goede werking van het team.

Als verantwoordelijke van het SharePoint-competentiecenter van Smals verzeker je proactief de ontwikkeling van de competenties van het team om ze af te stemmen op de toekomstige behoeften van de klanten. Je zorgt voor kennisdeling en hergebruik binnen de projecten die door het team of breder door onze klanten worden beheerd. Je organiseert evenementen op initiatief van het competentiecenter, zoals de G-Cloud SharePoint User Group.

Profiel

Je behaalde een Masterdiploma en hebt een passie voor SharePoint, Microsoft-technologieën (Teams, Office 365, …) en collaborative tools.

Je hebt meerdere jaren beroepservaring in IT, met name in projectbeheer. Je bent vertrouwd met Agile-ontwikkelingsmethoden.

Je hebt verantwoordelijkheidszin en bent klant- en resultaatgericht. Je weet hoe je een team samenbrengt en leidt. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je bent volhardend en hebt een groot talent voor onderhandelen.

Ten slotte spreek je beide landstalen vloeiend. Je beheerst ten minste schriftelijk en mondeling de Engelse taal.

Aanbod

  • Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job waarbij je bijdraagt aan IT-oplossingen die een belangrijke rol spelen in de samenleving. Onze slogan ‘ICT for society’ weerspiegelt dit perfect.
  • Zoek je een goede balans tussen werk en privéleven? Geniet van flexibele werkuren en maak gebruik van ons zeer uitgebreid telewerkbeleid.
  • We bieden ruime interne en externe opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
  • We bieden je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, maaltijdcheques, ecocheques,… IT-functies kunnen rekenen op een mobiliteitsbudget met de keuze voor een bedrijfswagen en/of terugbetaling openbaar vervoer.
  • We voeren een gelijkekansenbeleid en vinden o.a. equal pay belangrijk.
Apply for a job